“Les Hortes de Ca la Flora”: un gran exemple de compromís social i ecològic a Banyoles

Avui dijous, dia 29 de març de 2012, es presenta a Banyoles una iniciativa que suma el compromís social amb el compromís ecològic!

La Fundació Estany i Ca la Flora Bed & Breakfast presenten les xerrades i tallers d’horticultura ecològica i plantes remeieres que han organitzat pel mesos d’abril, maig i juny a Banyoles.

Al llarg del cicle de xerrades i tallers es tractaran els temes clau per al conreu d’horticultura ecològica, com el disseny de l’hort, la planificació i organització de cultius, les tècniques de conreu, la fertilització i el compostatge, la comercialització i certificació dels productes, etc.

Clicant aquí podeu consultar el programa d’activitats que han organitzat per aquests propers tres mesos.

D’altra banda a la presentació del cicle de xerrades i tallers també es presentarà el projecteLes Hortes de Ca la Flora“, una iniciativa social i ecològica fruit de la col·laboració de la Fundació Estany i Ca la Flora, projecte que es fonamenta en aquests 3 pilars:

  • És un projecte que vol preservar i dinamitzar l’horta urbana de Banyoles a través del cultiu de productes ecològics autòctons que es comercialitzaran al Bistrot de “Ca la Flora”.
  • És un projecte comunitari que està obert a la participació de l’entorn amb la finalitat de fer difusió de les tècniques de cultiu, l’agricultura ecològica, etc. a través d’una oferta formativa i pedagògica (xerrades, tallers, etc.).
  • És un projecte social que inclou a persones amb discapacitat intel•lectual i vol esdevenir un recurs formatiu i laboral ordinari, per aquelles persones que difícilment es poden incorporar al Centre Ocupacional o bé el Centre Especial de Treball.

Les Hortes de Ca la Flora són un altre exemple de la bona sintonia i sinergia entre el compromís social i ecològic!

Enhorabona!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de repensem i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*