2012: Any Internacional de l’ #Energia #Sostenible per a tothom!

Nacions Unides va proclamar aquest any, l’any 2012, l’Any Internacional de l’Energia Sostenible.

En la seva proclama Nacions Unides fa una crida als estats a dedicar especialment aquest any 2012 a prendre consciència sobre “la importància d’abordar els problemes energètics, en particular els serveis energètics moderns per a tothom, l’accés a serveis d’energia assequibles, l’eficiència energètica i la sostenibilitat de les fonts i de l’ús de l’energia amb la finalitat d’assolir els objectius de desenvolupament acordats internacionalment, inclosos els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni, així com assegurar el desenvolupament sostenible i la protecció del clima mundial i promoure mesures a nivell local, nacional, regional i internacional” (fragment extret de la resolució de Nacions Unides)

Nacions Unides fa una crida als estats, però bé que també ens podem sentir interpel·lats, nosaltres, a nivell personal, familiar, comunitari… per dedicar aquest any 2012 a prendre consciència sobre l’energia, sobre la seva producció, distribució i ús

Nosaltres també hi tenim molt a dir, molt a fer!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de repensem i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*