Taller de reciclatge d’ #Infància i #Família per a #Girona #TempsdeFlors

Cartell del taller de reciclatge. Imatge: Fundació Infància i família

El passat dijous 5 d’abril de 2012 la Fundació Infància i Família va organitzar  un taller de reciclatge de material  de rebuig per a elaborar els motius florals.

El material que van preparar servirà per a la decoració del pati que l’Ajuntament de Girona cedirà a la fundació en motiu de la  57a edició de Girona, Temps de Flors.

Aquesta va ser una activitat de la fundació adreçada a famílies acollidores. El taller, que es va fer a la seu de l’entitat de Girona, va possibilitar, una vegada més, ser un espai de trobada entre famílies  acollidores i infants acollits on es van poder compartir inquietuds, dubtes, il·lusions en un ambient distès, lúdic i creatiu , un espai molt apreciat per les famílies.

Girona, Temps de Flors es celebrarà del 12 al 20 de maig de 2012 a la ciutat de Girona. La Fundació Infància i Família hi participarà un any més amb una insta·lació floral, alhora que promovent i fent difusió de l’acolliment amb família aliena a la ciutadania.

La Fundació Infància i Família, una de les entitats del grup Plataforma Educativa, treballa perquè tots els infants puguin créixer i viure en una família.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de reciclem i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Taller de reciclatge d’ #Infància i #Família per a #Girona #TempsdeFlors

  1. Retroenllaç: La Fundació Infància i Família participa al #TempsdeFlors amb una instal·lació feta amb material de rebuig | El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*