A @femarec fan dels #residus valor social

Femarec és una entitat social d’inserció sòciolaboral de col·lectius de risc d’exclusió. Una de les activitats que realitzen des del Centre Especial de Treball és la Gestió integral i recollida selectiva de residus. Aquesta activitat dóna feina a prop de 50 persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental sever. Femarec ens ho mostra amb aquest divertit vídeo!

Aquest és un dels molts exemples d’activitats de gestió de residus que fan centres especials de treball i empreses d’inserció d’entitats socials, fent d’aquesta manera que la gestió residus aporti, més enllà dels beneficis mediambientals i de sostenibilitat, valor social!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de reciclem i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*