Xarxa compra reciclat

Una actitud responsable vers el consum necessita molt més que la voluntat individual; cal implicar-hi també a les entitats, administracions, empreses i ornagitzacions…

I per fer-ho cal disposar també de recursos que facilitin exercir de la millor manera el consum responsable: quins productes i on trobar-los?. La Xarxa compra reciclat dóna resposta i solució a aquesta i moltes altres preguntes.

Les entitats adherides a la Xarxa compra reciclat poden bé oferir productes reciclats, reciclables i/o biodegradables o sol·licitar informació i asssessorament pels productes que puguin necessitar.

Creada l’any 2006 per iniciativa de l’Agència Catalana de Residus els objectius de la Xarxa compra reciclat són:

  • L’objectiu principal de la Xarxa Compra Reciclat és dinamitzar la compra de productes reciclats, reciclables i/o biodegradables.
    En aquest sentit es pretén:
  • Crear un espai comú per a la integració dels agents del mercat del reciclatge per facilitar i agilitzar la compra de productes reciclats, reciclables i/o biodegradables.
  • Facilitar les eines i els instruments necessaris per efectuar actuacions de compra de productes reciclats, reciclables i/o biodegradables.
  • Donar suport als productes reciclats, reciclables i/o biodegradables aprofitant l’elevat poder de compra de determinades entitats com ara l’administració pública.
  • Donar assessorament tècnic i resoldre les qüestions relacionades amb la compra d’aquests productes.
  • Crear els canals i els mecanismes de comunicació necessaris per fomentar la compra de productes reciclats i promoure l’intercanvi d’experiències entre els diferents agents del mercat del reciclatge.

Si sou una entitat us animem a fer-hi un cop d’ull i, si encara no ho heu fet, a adherir-vos-hi!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reciclem, reduim i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*