#EcoSí 2012 amb optimisme, humor i esperança a la @firadegirona

La Fira Eco.Sí de Girona s’està consolidant com una de les fires de referència de la cultura ecològica i el consum responsable aplicats en un sentit ampli, a molts sectors: alimentació, agricultura, ramaderia, salut, gastronomia, aigua, construcció, educació, energia, turisme…

Enguany la Fira Eco.Sí té com a lema “Reguem la llavor amb optimisme, humor i esperança” i presenta, en aquesta ja 6a edició, un munt d’activitats programades: conferències, tallers, exposicions, activitats per la mainada…

L’optimisme, l’humor i l’esperança són tres ingredients que no poden faltar a la recepta col·lectiva i comunitària per a refer el nostre món, recepta que hauria de basar-se en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient en tots els processos productius; també en la proximitat, l’ecologisme i la promoció d’hàbits saludables.

La Fira Eco.Sí no només evidencia que un altre món és possible, sinó que és només a les nostres mans que sigui realitzable!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de repensem i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*