El consum conscient transformador de Dindori, més que una guia!

De guies de consum responsable, ben segur, n’hi ha moltes, i moltes estan molt bé! Avui us en volem parlar d’una que es presenta en format còmic i que té, entre d’altre valors, l’actiu de ser una guia local!

La guia és una iniciativa de Dindori, una associació de la localitat de Vilassar de Dalt que treballen en l’àmbit de la cooperació internacional. És precisament amb la finalitat de donar valor a les relacions d’igualtat Nord-Sud al seu municipi, també a la comarca del Maresme, que van editar “El consum conscient transformador“.

La primera part de la guia és en format còmic i convida, a través de les vinyetes, a la reflexió i sensibilització sobre el consum i els sistemes de producció i explotació dels recursos, tot amb un llenguatge molt planer i entenedor.

La segona part de la guia és un directori d’establiments de la comarca on comprar, consumir, d’una manera consceint i responsable. Aquesta és una guia que no només sensibilitza, sinó que a més et facilita passar a l’acció i fer-ho des d’una perspectiva local!

A la pret final de la guia Dindori defineix el consum conscient i el consum inconscient… us animem a descobrir-la!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de repensem i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*