Abans de consumir, pensa en el clima!

Quan consumim, pensem en el clima? No sempre és fàcil disposar de la suficient informació objectiva per a prendre decisions com a quin supermercat comprar o quines marques de productes consumir.

“Piensa en el clima” és un intent per oferir als consumidors informació clara i objectiva per a prendre decisions sobre el nostre consum. Per oferir aquesta informació analitza el comportament de diferents empreses en relació al canvi climàtic, a partir de 22 criteris de valoració.

A partir de la seva valoració “Piensa en el clima” assenyala les empreses més compromeses amb el canvi climàtic, així com les menys compromeses.

Si bé el nombre d’empreses  és limitat, les 45 de 8 sectors diferents analitzades per “Piensa en el clima” representen en el seu conjunt un percentatge molt elevat del consum habitual.

Piensa en el clima” té una guia de butxaca i una aplicació mòbil que ens permet tenir a mà la informació en tot moment, per si volem conèixer el compromís d’alguna marca o producte amb el canvi climàtic.

Som nosaltres qui prenem les decisions, som nosaltres qui decidim on i què comprar. Si disposem d’informació, objectiva, independent, ben segur podrem prendre millors decisions! Promoure el consum responsable vers el canvi climàrtoic és  ales nostres mans!

Piensa en el clima” és una iniciativa d’Ecodes, la Fundación Biodiversidad i Climate Counts.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reduim, repensem i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*