Som finalistes als #premisblocs12

El proper divendres 5 d’octubre es farà a Reus la gala de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2012, premis als que, com ja us vam informar, ens vam hi presentar.

Setmanes enrere l’organització dels premis va fer públics els blocs finalistes i ens va satisfer molt veure que El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa és un dels 5 blocs finalistes als Premis Blocs Catalunya 2012 dins la categoria “Sostenibilitat i medi ambient – professional/corporatiu“.

D’aquesta categoria els blocs finalistes són:

El nostre bloc ha resultat finalista fruit del procés de votació popular dels Premis Blocs Catalunya 2012 i ara la decició final la prendrà, per aquesta i totes les altres categories, el jurat dels premis.

A El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa, impulsat pel departament de RSC, s’hi publiquen notícies, accions i activitats de les entitats, programes i serveis de Plataforma Educativa relacionades amb el medi ambient, així com informacions i notícies de caràcter més general.

Des del Plataforma Educativa volem donar les gràcies a totes les persones que han votat el nostre bloc!

També volem felicitar a tots els blocs finalistes a totes les categories en general i en particular als que comparteixen categoria amb el nostre de Medi Ambient!

I finalment desitjar-los a tots molta sort el proper 5 d’octubre a Reus!

Ens veiem a Reus!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*