Visita de la Fundació Humana i Dynamis – Saviae al projecte Amunt.Ebre


Membres de la Fundació Humana i tècnics de Dynamis-SAVIAE van assistir a finals de setembre a la jornada de custòdia agrària organitzada per Amunt.Ebre.

La jornada tenia l’objectiu de presentar a aquestes entitats els projectes d’Amunt.Ebre com el de la transformació i comercialització de productes agroalimentaris i el cas de l’arròs ecològic.

Després d’una presentació d’Amunt.Ebre i dels representats de Humana i Dynamis, es van ensenyar les instal·lacions del centre de Deltebre on es desenvoluparan les conserves i on hi ha actualment l’hort ecològic que està desenvolupant el CET Astres Terres de l’Ebre.

Per tal d’entendre l’evolució de l’agricultura al Delta de l’Ebre i de la importància del cultiu de l’arròs en aquesta zona humida, van visitar l’Ecomuseu Delta de l’Ebre. Aquest centre introdueix el visitant en els valors humans i naturals del delta de l’Ebre. El recorregut s’estructura al voltant d’un seguit d’espais on es reprodueixen els ambients naturals típics de la zona com són el riu, les llacunes, els arrossars o el bosc de ribera.

Després varen visitar els camps d’arròs ecològic gestionats des de Amunt.Ebre on aquest any s’ha iniciat la prova pilot de 2 hectàrees d’arròs de la varietat bomba.

Per finalitzar la jornada ès va fer un dinar amb tots els assistents on es van degustar productes típics del Delta de l’Ebre i on varen tastar les primeres proves que s’estan fent de conserves. Algunes receptes van tenir molt èxit!

 

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*