Condemnats a decréixer. Avui Antonio Turiel al #Singulars del Canal33

Avui dimecres, 7 de novembre de 2012,  Jaume Barberà entrevistarà Antonio Turiel al programa Singulars del Canal33 a les 22:40h.

Antonio Turiel, una de les veus més autoritzades sobre la crisi energètica present i futura, parlarà del decreixement al que sembla que, a nivell global, tots estem condemnats.

Aquest és un fragment de la presentació que el programa Singulars fa de l’entrevista que emetrà avui a la nit i que es reemetrà, entre d’altres emissions, els dies 8, 10 i 11 de novembre  (22:50h, 23:40h i 23:30h respectivament) per TV3:

“Antonio Turiel és físic i matemàtic, i un dels màxims experts internacionals en l’estudi de la crisi energètica i els efectes de l’esgotament dels combustibles fòssils sobre la nostra societat “petrolidependent“. És investigador de l’Institut de les Ciències del Mar de Barcelona, que forma part del Centre Superior d’Investigacions Científiques, CSIC.

Capitalisme és igual a creixement i, per créixer, s’ha de consumir. Com es pot créixer si les fonts d’energia que coneixem s’acaben?

Amic i amigues, és imprescindible que mireu més d’un cop el #singulars de dimecres 7. Hi haurà moltes dades i gràfics. Per això us recomano que el visioneu més d’un cop. Poques vegades haureu vist un programa, si no és en canals temàtics o especialitzats, com el del proper #singulars.

Antonio Turiel és una autoritat en el que exposarà i, a més, parla molt clar.”

Per anar fent boca, podeu llegir l’entrevista que el diari El Punt Avui va fer-li a principis de març d’enguany en motiu d’una xarreda que va fer a Girona.

Conferència Crash Oil – part 1 from Naturalistes Girona on Vimeo.

Conferència Crash Oil – part 2 from Naturalistes Girona on Vimeo.

Conferència Crash Oil – part 3 from Naturalistes Girona on Vimeo.

Conferència Crash Oil Antonio Turiel from Naturalistes Girona on Vimeo.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reduim, repensem i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Condemnats a decréixer. Avui Antonio Turiel al #Singulars del Canal33

  1. Retroenllaç: Antonio Turiel explica al #Singulars perquè no podrem seguir creixent com fins ara! | Qu4tre_R. El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*