L’ #energiavoluntaria de la Xarxa de #Voluntariat Ambiental de Catalunya

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Avui, en motiu del Dia Internacional del Voluntariat, volem posar en valor el voluntariat ambiental parlant de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC).

La XVAC és una entitat de segon nivell que agrupa més d’una vintena organitzacions socials i mediambientals que realitzen programes i accions de voluntariat ambiental.

Els seus objectius són:

  • promoure i esdevenir una associació operativa i de referència en aquest camp, tot incidint en el reconeixement social, en la recerca i en la formació
  • afavorir el treball conjunt de les organitzacions, aconseguint una promoció i reconeixement de les tasques dutes a terme, donant suport als projectes que estan en funcionament i trobant noves formes de cooperació i treball en xarxa

Poden ser col·laboradors de la XVAC aquelles persones o organitzacions que tinguin un interès en el voluntariat ambiental.

Us animem a contactar-hi!

En aquest vídeo podeu veure una breu crònica de la Jornada de Voluntariat Corporatiu Ambiental que es va fer l’any 2010:

Voluntariat és dedicar temps als altres de manera altruista, dedicar-lo sense esperar res a canvi, sense cap tipus de gratificació econòmica, però sí amb una gran satisfacció i gratificació personal.

El voluntariat ambiental és dedicar-lo a les causes que ajuden a preservar el nostre medi natural, a millorar la sostenibilitat del nostre entorn, a denunciar les males pràctiques, a tenir cura del nostre planeta!

Avui és un dia per a dir, a totes les persones voluntàries en general, i als voluntaris ambientals en particular, moltes gràcies!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*