Decoració nadalenca sostenible al CRAE Pla de la Selva i a la Llar residència Sant Ponç!

Pessebre_Llar_St_Ponc_Fundacio_Astres_Nadal_2012_detall

Aquests són dies de fer el pessebre i muntar l’arbre de Nadal, de decorar les nostres llars amb motius nadalencs.

Per decorar la nostra llar podem fer servir criteris de sostenibilitat, com per exemple reutilitzar. Podem reutilitzar el material que ja vam fer servir l’any passat, com les figures del pessebre.

També podem reciclar, donar un altre ús als residus que generem, com els envasos. D’aquesta manera també contribuïrem a reduïr els residus.

I sobretot podem repensar: que no tenim figures del pessebre? Doncs ens les podem fer nosaltres mateixos en comptes de comprar-les! I les d’aquest any poden servir per l’any vinent!

És amb aquests pràctics i senzills criteris de reutilitzar, reciclar, reduïr i repensar que el CRAE Pla de la Selva de la Fundació Resilis i la Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres han fet part de la seva decoració nadalenca!

Per exemple al CRAE Pla de la Selva han fet un arbre de Nadal amb cartró i pinyes, i les figuretes del pessebre amb fang.

I a la Llar residència Sant Ponç han reutilitzat els cartrons de paper de wàter per fer les figuretes del pessebre, i envasos per a fer les cases…

Res millor per decorar de Nadal casa nostra que aplicar-nos les 4R i molta imaginació!

 

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reciclem, reduim, repensem, reutilitzem i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Decoració nadalenca sostenible al CRAE Pla de la Selva i a la Llar residència Sant Ponç!

  1. Retroenllaç: La Llar residència St Ponç felicita el Nadal reutilitzant botons! | Qu4tre_R. El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*