La Llar residència St Ponç felicita el Nadal reutilitzant botons!

Mostra de les postals de Nadal que han fet la Llar residència St Ponç de la Fundació Astres.Mostra de les postals de Nadal que han fet la Llar residència St Ponç de la Fundació Astres.

Mostra de les postals de Nadal que han fet la Llar residència St Ponç de la Fundació Astres.

Avui us proposem una manera original, divertida i sostenible per a fer felicitacions de Nadal: reutilitzant botons!

La colla la Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres han fet una sèrie de felicitacions de Nadal fent servir cartolines de colors i botons!

De fet els ingredients bàsics per a fer aquestes postals són les cartolines, rotuladors i botons de colors i molta imaginació i creativitat!

Però les felicitacions de Nadal no són l’únic gest nadalenc sostenible que han fet els nois i noies que viuen a la Llar residència Snt Ponç, també han fet un pessebre reciclant material de rebuig!

Aquestes felicitacions són només una de les moltes propostes per sobreviure al Nadal! També us pot interessar el decàleg per un consum responsable i les idees per practicar les 4r per Nadal!

De fet tot els apunts d’aquest bloc sobre el Nadal sostenible els podeu trobar clicant aqui!

 

4R_Nadal12

 

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reciclem, reduim, repensem, reutilitzem i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La Llar residència St Ponç felicita el Nadal reutilitzant botons!

  1. Retroenllaç: Amics invisibles sostenibles a la Llar Sant Ponç de la Fundació Astres | Qu4tre_R. El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*