Jornada d’Amunt.Ebre per impulsar el mercat on-line de productes ecològics de l’Ebre

amunt_ebre_logoEl proper dilluns 4 de març Amunt.Ebre farà una jornada per a presentar el seu projecte i el mercat on-line de comercialització de productes ecològics de les Terres de l’Ebre. La presentació inclou un taller per crear una botiga on-line per cada productor.

La jornada, dirigida especialment a productors ecològics de les Terres de l’Ebre i tècnics dinamitzadors, es farà de 12 a 14h a Amposta (c/Sant Vicent, 31).

Cal confirmar l’assistència enviant un correu elctrònic a projectes@amuntei.org  i per més informació podeu trucar al telf. 977706320 (Mirna Boix).

Amunt.Ebre és una Empresa d’Inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social que té per finalitat la creació d’ocupació en el sector de l’agricultura ecològica.

Mitjançant el seu obrador posarà a la disposició dels productors ecològics de les Terres de l’Ebre per a transformar excedents de producció, i/o per donar més valor al producte local, amb un producte elaborat (melmelades, envasats, cuinats).

Amunt.Ebre inicia aquest projecte amb suport del programa d’agricultura social d’Humana, entitat especialitzada en reciclatge tèxtil i cooperació internacional, i amb el suport de Dynamis, especialitzats en aplicacions informàtiques per l’agricultura sostenible 2.0.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Jornada d’Amunt.Ebre per impulsar el mercat on-line de productes ecològics de l’Ebre

  1. Retroenllaç: Presentació del projecte Amunt.Ebre i del mercat ecològic online de productes ecològics de les Terres de l’Ebre | Qu4tre_R. El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*