Som Energia posa en funcionament una caldera de biomassa en un equipament de Plataforma Educativa

Caldera de biomassa de Som Energia al CREI Mas Ritort. Foto: Som Energia

Caldera de biomassa de Som Energia al CREI Mas Ritort. Foto: Som Energia

Avui volem fer-nos ressò d’una gran notícia: la posada en marxa d’una caldera de biomassa al CREI Mas Ritort de la Fundació Resilis, del grup Plataforma Educativa, gràcies a la inversió de Som Energia.

Plataforma Educativa forma part de Som Energia des de l’any passat i aquesta caldera simbolitza, entre d’altre saccions, el compromís de sostenibilitat ambiental de Plataforma Educativa.

Compartim amb vosaltres un breu comunicat de Som Energia:

La nostra primera caldera de Biomassa en funcionament

A finals del mes de gener es va posar en funcionament la nostra primera experiència de generació de calor a partir de biomassa forestal.

El projecte és una relació amb la Fundació Plataforma Educativa de Girona per poder subministrar el calor necessari a un centre tutelat que acaben d’obrir a Tordera (Barcelona) gràcies a la inversió de la cooperativa.

La instal·lació consisteix en una caldera de 80kW que funciona amb estella forestal procedent de la zona i després de 5 anys, quan Som Energia recuperi la inversió realitzada (vora 25.000€), passarà a ser propietat de la Fundació.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reciclem, reduim, repensem, reutilitzem i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Som Energia posa en funcionament una caldera de biomassa en un equipament de Plataforma Educativa

  1. Retroenllaç: Participem al premi europeu de sostenibilitat ‘El Mundo que quieres’ | Qu4tre_R. El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

  2. Retroenllaç: L’aposta energètica del CREI Mas Ritort de la Fundació Resilis | Qu4tre_R. El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*