L’Envàs on vas torna, però… després d’un èxit o un fracàs?

envas_on_vas_groc

La campanya “Envàs on vas” de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha tornat al primer pla de l’actualitat amb la valoració de la campanya que el director de l’ARC, Josep Maria Tost, va fer aquest passat dilluns en el marc de la jornada ComunicARC 2013.

Malgrat el comunicat de l’ARC no ho recull, alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò de la possibilitat, apuntada pel mateix director de l’ARC, que la campanya que tanta sensació i polèmica va causar les passades festes de Nadal pugui tenir una segona part!

L’ARC la una lectura positiva de l’impacte de la campanya, tan pel que fa a la seva difusió com per l’impacte real que aquesta ha tingut sobre els residus. Però les dades també permeten fer-ne una lectura més pessimista

Mesos enrere ja vam comentar en aquets bloc que aquesta campanya va generar una certa controvèrsia entre els experts, titllant-la de “més efectista que efectiva“, centrant bona part de la la polèmica en la confusió que, sembla, va generar.

El que no es pot negar és que, més enllà dels encerts i dels errors, de l’èxit o el fracàs, la millor notícia és que al voltant de la campanya els residus, la seva generació, recollida i gestió, han format part, i sembla que hi tornaran, de la primera línia de la nostra actualitat!

Heus ací el millor pretext per parlar-ne i, sobretot, repensar!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reciclem, reduim, repensem, reutilitzem i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: L’Envàs on vas torna, però… després d’un èxit o un fracàs?

  1. Retroenllaç: Aquesta setmana EFCI Dones, Brian Stemme, envàs on vas i diversitat funcional i sexualitat – El bloc de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*