Difondre el decreixement té premi!

decreixement_difusio

La Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Girona convoca, un any més, el Premi a la difusió dels principis del decreixement.

El premi vol reconèixer la persona, comunitat o entitat que, mitjançant treballs escrits, organització de cursos o conferències, treballs de recerca, realització de material audiovisual, creació de material pedagògic dirigit a persones adultes o a escolars o execució d’accions directes difongui millor els principis del decreixement.

Si esteu interessats en participar-hi, o cineixeu qui pugui fer-ho, podeu fer arribar els treballs o memòries dels actes organitzats a la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana per correu postal al carrer Mestre Francesc Civil, 3 bx / 17005 Girona o per correu electrònic a llatinoamericana@solidaries.org. Els treballs s’han d’entregar abans del proper 30 de juny de 2013.

El Premi a la difusió dels principis del decreixement té una dotació de 500 €. El jurat el podrà declarar desert, però podrà concedir un o més accèssits de 100 €. El veredicte del jurat es farà púlic a principis de novembre de 2013.

Consulteu les bases clicant aquí.

Us animem a participar-hi!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*