Els 5 clics per votar-nos als Premis Blogs Catalunya 2013!

premis_blocs_catalunya

Aquest bloc, el bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa, es presenta un any més als Premis Blogs Catalunya, organitzats per l’Associació Stic.cat.

En l’edició de l’any passat vam guanyar el Premi Blog Catalunya de la categoria sostenibilitat i medi ambient (professionals/corporatius), un premi que ens va fer molta il·lusió i que ens va encoratjar a seguir publicant aquest bloc!

Aquesta setmana s’ha iniciat el període de votació popular dels Premis Blogs Catalunya 2013, que finalitzarà el dia 2 de setembre de 2013 a les 24h.

Per votar aquest bloc als Premis Blogs Catalunya heu de fer aquests 5 clics!

1- Registrar-vos a Stic.cat. Si no podeu registrar amb els vostres perfils de Facebook o Twitter o bé amb el vostre correu electrònic. Si ja us vau registrar l’any passat no cal que us registreu de nou; podeu accedir al panell de votació amb el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya.

1_Captura_pantalla_registre_PBC13

2- Accedir al panell de votació: una vegada registrats heu de clicar a “votació premis blogs 2013” del vostre panell.

2_Captura_pantalla_panell_PBC13

3- Seleccionar, entre les 15 categories dels Premis Blogs Catalunya 2013: , la categoria “sostenibilitat i medi ambient“; dins de cada categoria hi trobareu els blocs candidats.

3_Captura_pantalla_panell_votacio_MA_PBC13

4- Desplaçar-se pel llistat de blocs candidats i seleccionar, si així ho desitgeu, El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa. Us recordem que només es pot votar un bloc per categoria i que una vegada emès el vot aquest no es pot canviar!

4_Captura_pantalla_vot_MediAmbient_PE_PBC13

5- Clicar el botóvotar” que hi ha al capdamunt de cada llistat de blocs

5_Captura_pantalla_boto_votar_PBC13

El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa està impulsat pel departament de RSC de Plataforma Educativa, departament que, amb la voluntat de contribuir a una millora del nostre entorn, també endega i executa altres iniciatives en el marc de l’entitat, com les recomanacions per a tenir una oficina més sostenible o la formació a tots el personal de Plataforma Educativa en matèria de medi ambient.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*