Les ponències de la Fira de Biomassa 2014

Fira_Biomassa_2014

El passat mes de febrer es va celebrar a Vic la tercera edició de la Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya, que s’ha consolidat com el punt de trobada més important d’aquest emergent sector energètic.

Tan si vau assitir-hi com si no podeu consultar les ponències de la Fira de la Biomassa 2014 clicant aquí.

En les ponències es va parlar de bioeconomia, dels boscos mediterranis com a productors d’energia, de noves línies de recerca i d’altres aspectes de caràcter més tècnic pel que fa a les calderes, a la seva constrrucció, instal·lació i ús.

La Fira de la Biomassa no és només un espai de trobada, relació i negoci entre les empreses del sector, també és un espai de divulgació per promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia.

L’aprofitament energètic de la biomassa forestal és una de les línies estratègiques prioritàries del Govern de la Generalitat de Catalunya pels importants beneficis energètics, ambientals i socioeconòmics que comporta.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de reciclem, reduim, repensem, reutilitzem i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*