Símul, primera marca d’arròs social i ecològic de les Terres de l’Ebre

Simul_Arros

El gra d’arròs Simul és un projecte conjunt per a la creació d’una marca de qualitat que garanteix la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. Està situada al Delta de l’Ebre i és la primera marca agrosocial de les Terres de l’Ebre per esdevenir un territori socialment responsable. Simul té la certificació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica i és membre de la Denominació d’Origen Protegida Delta de l’Ebre.

Amunt.Ebre és l’empresa d’inserció que lidera el projecte en col·laboració amb les Barraques de Salvadó i amb altres entitats del territori que donen suport al projecte. Amunt.Ebre treballa per la inserció sociolaboral de persones que pateixen exclusió social o estan en risc de patir-ne. També hi participen treballadors amb discapacitat intel·lectual del nostre Centre Especial de treball Astres.

El proper dilluns 14 d’abril Amunt.Ebre, Empresa d’Inserció farà la presentació de Simul, la primera marca d’arròs social i ecològic de les Terres de l’Ebre. L’acte de presentació anirà a càrrec de la gerent d’Amunt.Ebre, Marta Cid, i tindrà lloc a la Sala Valentí Faura de la Cambra de Comerç de Tortosa.

La presentació serà a les 10.30 hores i en acabar l’acte s’atendrà als mitjans de comunicació.

Simul_AmuntEbre

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*