Per què un bloc de medi ambient?

La nostra entitat, Plataforma Educativa, no és una entitat especialitzada en medi ambient, el nostra àmbit d’acció i actuació és el social. Però sí que som una entitat compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Aquesta inquietud, aquest compromís, fa que vulguem estar informats i informar de novetats, activitats i actualitat tant de les nostres entitats, projectes i serveis com a nivell general, de temes que millorin el medi ambient i promoguin la sostenibilitat.

El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa està impulsat pel departament de RSC de Plataforma Educativa, departament que, amb la voluntat de contribuir a una millora del nostre entorn, també endega i executa altres iniciatives en el marc de l’entitat, com les recomanacions per a tenir una oficina més sostenible o la formació a tots el personal de Plataforma Educativa en matèria de medi ambient.

No pretenem grans coses, ja que no podem dedicar molts recursos a aquest bloc, però sí que pretenem posar el nostre granet de sorra en la conservació i millora del nostre planeta.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*