Participeu a la "Mostra fotogràfica d'arbres de Nadal fets amb material de rebuig"

Des del projecte “Dóna valor als teus residus” de Plataforma Educativa us proposem participar en una mostra d’arbres de Nadal elaborats amb material de rebuig.

Per participar-hi és molt senzill: heu d’enviar-nos una fotografia del vostre arbre de Nadal elaborat amb material de rebuig a valorresidus@gmail.com indicant-nos el vostre nom i població i el material que s’ha utilitzat per a elaborar l’arbre de Nadal.

Les imatges s’aniran publicant al perfil de Twitter @qu4tre_R i a la pàgina de la mostra; el 9 de gener de 2012 es publicaran en aquest bloc.

Aquesta iniciativa no és un concurs, pel què no es dóna cap premi; tan sols és una mostra que té per objectiu mostrar que també per Nadal podem donar valor als nostres residus, en aquest cas, per a fer i decorar el nostre arbre de Nadal.

Podeu enviar-nos les fotografies fins el proper dijous 5 de gener de 2012.

L’arbre de Nadal és un dels elements bàsics de la decoració nadalenca de les llars. Però per a tenir i decorar un arbre de Nadal no cal comprar-ho tot; ben segur que entre els nostres residus, entre els residus que generem, trobarem material per a fer i/o decorar el nostre arbre de Nadal.

Amb una mica d’imaginació i enginy podreu donar valor als vostres residus donant-los una segona vida, en aquest cas, en forma d’arbre de Nadal!

Esperem les vostres fotografies, esperem el vostre arbre de Nadal!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de reciclem, reutilitzem i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Participeu a la "Mostra fotogràfica d'arbres de Nadal fets amb material de rebuig"

  1. Retroenllaç: campanyes per reflexionar sobre els impactes del consum en èpoques de Nadal | COOPE CLOT

  2. Retroenllaç: Nous arbres de #Nadal fets i/o decorats amb material de rebuig | Dóna valor als teus residus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*