L’agricultura social i sostenible d’Humana, a la Fira Biocultura de Barcelona

Entre avui, 3 de maig, i el proper diumenge 6 de maig de 2012 es celebra a Barcelona la Fira Biocultura, fira de productes ecològics i consum responsable.

D’entre les múltiples activitats programades a la Fira es farà la presentació del Programa d’agricultura social i sostenible d’Humana, Fundación Pueblo para vel Pueblo.

La finalitat del Programa d’agricultura social d’Humana és la promoció de l’agricultura social i sostenible a Catalunya mitjançant el suport tècnic i econòmic a diverses entitats d’interès social.

A la convocatòria s’hi van presentar un total de 22 projectes, dels quals aquests 3 són el que finalment es van seleccionar:

  • Associació Sant Tomàs-PARMO: seleccionada pel seu projecte d’agricultura ecològica a la Plana de Vic
  • Amunt.Ebre Empresa d’Inserció: projecte de transformació i comercialització de productes agroalimentaris ecològics vinculats a la inserció de persones en risc d’exclusió social. Aquesta és una empresa d’inserció del grup Plataforma Educativa.
  • Punt Eco Agroambiental: projecte de hortoterapia amb persones en risc d’exclusió social a la ciutat de Lleida.

Humana presentarà a la Fira Biocultura aquest programa d’agricultura social demà divendres a les 19h. L’estand d’Humana a la Fira Biocultura és el número 447.

Us animem a visitar-lo i a conèixer més el seu programa d’agruicultura social i sostenible i tota la resta d’activitats i accions que fan.

 

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: L’agricultura social i sostenible d’Humana, a la Fira Biocultura de Barcelona

  1. Retroenllaç: Jornada de custòdia agrària a Amunt.Ebre | El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*