I perquè no ser un “woofer” aquest estiu?

Viure, aprendre i compartir estils de vida ecològics, aquesta és la màxima de l’organització WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms, en català Xarxa Mundial d’Oportunitats en Masies Ecològiques).

Aquesta organització planteja una manera diferent de viatjar a baix cost, entre l’aventura i el turisme rural, tot i que és molt més que només aventura, molt més que només turisme rural i tot i que el cost és més baix que els viatges i el turisme tradicional, el valor afegit no té res de “low cost”!

WWOOF és una xarxa d’intercanvi entre pagesos de cultius ecològic (amfitrions) i persones voluntàries (“woofers”) que, tot viatjant, volen aprendre i fomentar l’agricultura ecològica, per exemple durant les vacances. Els pagesos donen als “woofers” allotjament i manutenció a canvi d’unes quantes hores diàries de feina (solen ser 4 hores).

WWOOF, que és present a tots els continents, posa en contacte els “woofers” i els productors ecològics.

Creada per Sue Coppard a principis dels anys ’70 del segle passat, WWOOF fomenta una manera més ecològica i sostenible de viatjar, no només reduïnt els costos i potenciant l’agricultura ecològica, també fomentant relacions de cooperació entre les persones.

WWOOF: The Movie Trailer from Ashley Terry on Vimeo.

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*