Participem als #premisblocs12!

Tot i que aquest és encara un bloc tendre (el vam iniciar el passat mes de novembre) enguany hem decidit presentar-lo als Premis Blocs Catalunya 2012 que organitza l’Associació Stic.cat.

L’objectiu dels Premis Blocs Catalunya és promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català premiant cada any aquells que els propis lectors, a través d’una votació popular, i un jurat, consideren els millors.

Els bloc candidats s’agrupen en 15 categories, entre elles la de “Sostenibilitat i medi ambient”, categoria en la que està inscrit aquest bloc.

El període de votació popular es va iniciar el passat 12 de juliol i s’allargarà fins el proper 10 de setembre de 2012. Aquí podeu conèixer el procés de votació als Premis Blocs Catalunya 2012.

Us animem a participar en les votacions en totes les categories; descobrireu molts blocs, entre ells, a la categoria d'”Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre“, El Cigne Rostit, el bloc dels companys de la Residència Can Font de la Fundació Astres!

Us convidem a votar-los i, si també ho considereu oportú, a votar el nostre bloc!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Participem als #premisblocs12!

  1. Retroenllaç: Els 12 blocs sobre #sostenibilitat i #mediambient dels #premisblocs12 | El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*