L’aposta energètica del CREI Mas Ritort de la Fundació Resilis

Mas_Ritort_Resilis

Imatge del CREI Mas Ritort. Fotografia: Fundació Resilis

La setmana passada ens fèiem ressò de la participació de Fundació Plataforma Educativa, juntament amb la cooperativa SOM Energia, al premi europeu ‘El Mundo que quieres’ amb el projecte “Organizaciones medioambientales y sociales unidas contra el cambio climático”.

El projecte recull l’aposta energètica sostenible que fa el al CREI Mas Ritort de la Fundació Resilis, amb la instal·lació d’una caldera de biomassa, a principis de març d’enguany.

Sobre aquest fet també se’n fan fer ressò el web d’informació agrària Agroinformación i l’empresa d’enginyeria HC Ingeniería. En ambdós casos posen en valor no només l’estalvi energètic, sinó també l’estalvi econòmic que se’n deriva!

Serveixin aquests apunts per a ampliar la informació ja present al projecte “Organizaciones medioambientales y sociales unidas contra el cambio climático”, que podeu votar clicant aquí!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de reduim, repensem i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*