Plataforma Educativa també @SomEnergia

Plataforma Educativa forma part de la cooperativa Som Energia, una cooperativa sense ànim de lucre que reuneix actualment més de 1.800 socis i és la primera cooperativa de producció i consum de energia verda, amb la garantia d’un consum d’energia certificada 100% renovable, sense cap sobrecost.

Fent-nos socis de Som Energia enfortim el nostre compromís vers la sostenibilitat i el respecte pel media ambient, tal i com ho manifestem en el nostre valor de COMPROMÍS. Volem ser una entitat ètica, professional i respectuosa amb les persones i el medi ambient.

L’objectiu de Som Energia és generar tanta energia renovable com consum tinguin els socis-consumidors, i fer un consum responsable i de transformació del model energètic actual, a la vegada que es pretén invertir directament en projectes renovables per desenvolupar una economia sostenible.

En aquest vídeo, Som Energia us ho expliquen!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de repensem i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.