L’hort urbà del CRAE Salt

Al CRAE Salt de la Fundació Resilis tenen un petit hort urbà. Aquest hort, que forma part de la programació anual com una activitat educativa més, permet treballar amb els infants i joves acollits al centre hàbits i responsabilitats.

L’hort urbà el van començar plantant enciams, escaroles, tomates i cebes. Amb les cures i atencions necessàries l’hort urbà del CRAE Salt ha donat els seus fruits i ara els infants i joves també s’han animat a cultivar plantes aromàtiques.

El CRAE Salt està ubicat al bell mig del centre urbà de la vila de Salt, a diferència d’altres centres ubicats en entorns més rurals, però aquest fet que no impedeix que els infants i joves acollits també puguin cultivar el seu propi hort.

Aquesta n’és una mostra!

 

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*