Amics invisibles sostenibles a la Llar Sant Ponç de la Fundació Astres

Mostra d'alguns dels regals reciclats, reutilitzats i fets a mà que es van fer la Llar St Ponç.

Mostra d’alguns dels regals reciclats, reutilitzats i fets a mà que es van fer la Llar St Ponç.

Dies enrere us mostràvem les postals de Nadal fetes a mà que la Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres van fer per felicitar les festes de Nadal!

Doncs aquestes festes de Nadal l’equip educatiu van decidir fer “l’amic invisible” entre els educadors i educadores amb regals reciclats, reutilitzats i fets a mà!

És habitual, en els milers i milers d'”amics invisibles” que es fan per les festes de Nadal acordar un pressupost màxim per a comprar un detall; però també és cert que molts “amics invisibles” es fan sota la premissa de no comprar res!

Una opció és regalar quelcom que ja t’han regalat anys enrere, quelcom que no utiluitzis… però potser encara és millor fer-ho servir, juntament amb material de rebuig i un xic de creativitat i traça, per a fer un nou regal, diferent, únic especial!

Això és precisament el què van fer el personal educatiu de la Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres amb el seu “amic invisible“! La foto que il·lustra aquest apunt només és una petita mostra dels regals que van i es van fer!

I és que res millor per un servei, per un centre, que els seus professionals també estiguin sensibilitzats!

Enhorabona!

I el millor és que aquesta mateixa idea la podem aplicar per a fer altres regals al llarg de l’any!

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, reciclem, reduim, repensem, reutilitzem i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*