Presentació del projecte Amunt.Ebre i del mercat ecològic online de productes ecològics de les Terres de l’Ebre

jornada_Dynamis_Amunt_Ebre_mar13_1

El passat dia 4 de març de 2013 Amunt.Ebre i Dynamis van organitzar una jornada de presentació als productors ecològics de les Terres de l’Ebre.

A Dynamis estan especialitzats en aplicacions informàtiques per l’agricultura sostenible 2.0, i es troben a Girona i a València. Van venir representats de les dues zones per tal de difondre el seu mercat de productes ecològics, SAVIAE i SAVIAE València.

Dynamis col·labora amb Amunt.Ebre amb la creació d’un mercat virtual de productes ecològics. Aquesta col·laboració es desprèn del programa per a l’agricultura social d’Humana que Amunt.Ebre va ser atorgada l’any 2012 i consisteix en la creació del mercat on-line, del què Amunt.Ebre en serà el gestor.

Podeu consultar el mercat virtual, en fase de proves, a amuntebre.saviae.com

La jornada va presentar a més d’una 15 de productors locals ecològics qui són aquestes dues entitats i va permetre establir aliances per a futurs projectes d’agricultura social d’Amunt.Ebre.

La presentació va incloure un taller per crear una botiga on-line per cada productor, per tal de veure el funcionament i la facilitat de gestió.

A partir d’aquesta trobada es seguirà treballant per tal d’establir el mercat com un referent a les Terres de l’Ebre i que s’hi adhereixin els productors ecològics.

jornada_Dynamis_Amunt_Ebre_mar13_2

Comparteix-ho!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, repensem i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Presentació del projecte Amunt.Ebre i del mercat ecològic online de productes ecològics de les Terres de l’Ebre

  1. Retroenllaç: Aquesta setmana bons periodistes, formació de famílies, mercat ecològic online, el MIC’13 i debats en treball social! – El bloc de Plataforma Educativa

  2. Retroenllaç: Les Terres de l’Ebre, reserva de la biosfera! | Qu4tre_R. El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*